Leje af container & containerkørsel

Mange års erfaring med containerkørsel og leje af container

Mangler du en åben eller lukket container til haveaffald, byggeaffald eller noget helt tredje? I så fald er du kommet til det rette sted! Jeg har 24 års erfaring i vognmandsbranchen, og jeg garanterer altid en sikker og kvalitetsbevidst transport – hver gang. Uanset om det er containerkørsel, transport af dyr eller noget helt tredje. Jeg kører i Aulum, Herning og Holstebro og hjælper med glæde alle former for kunder, private som erhvervskunder og store som små.

Serviceminded containerkørsel

Min mangeårige erfaring i vognmandsbranchen har givet mig mange forskellige færdigheder og en bred viden inden for området, og alt det gør mig i stand til at løse en hvilken som helst type transportopgave for dig. Igennem min karriere har jeg primært specialiseret mig i transport af levende dyr, og den erfaring kan jeg i høj grad trække på, når det kommer til containerkørsel.

Uanset min last kører jeg naturligvis forsigtigt, jeg har en altid rengjort og desinficeret lastbil, ligesom jeg som regel kan levere inden for 1-3 hverdage. Her hos Vognmand Brian Nielsen er der ikke en opgave, som er hverken for lille eller for stor, så tøv endelig ikke med at kontakte mig med en forespørgsel på telefon 40 26 24 96 eller e-mail briann@mail.dk – jeg kommer hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på et fast samarbejde eller en enkelt transportopgave.

Konkurrencedygtige priser på udlejning af container til haveaffald eller byggeaffald

Jeg sætter en dyd i altid at udføre mit arbejde, så det lever op til de højeste standarder inden for både kvalitet og konkurrencedygtighed; også når det kommer til containerkørsel. Her hos Vognmand Brian Nielsen kan du både leje en åben eller lukket container, som kan bruges til mange forskellige typer af affald, og jeg leverer den naturligvis også for dig. Nemmere kan det næsten ikke blive. Ud over konkurrencedygtighed vægter jeg også det gode samarbejde med mine kunder meget højt. Hvad enten du er stamkunde hos mig eller kommer med en forespørgsel for første gang, går jeg til opgaven og dine personlige behov med stor professionalitet og fleksibilitet. Det vigtigste her hos Vognmand Brian Nielsen er det gode samarbejde med kunderne, som er dem, der holder hjulene i gang – bogstavelig talt.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan jeg lige præcis kan hjælpe dig bedst muligt, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig via min hjemmeside, på telefon 40 26 24 96 eller på mail briann@mail.dk. Det er vigtigt for mig at imødekomme dine behov bedst muligt både pris- og opgavemæssigt, og jeg ser meget frem til vores samarbejde.

 

Vi tilbyder udlejning af container, både åbne og lukket, til have- og byggeaffald.

Kontakt os gerne på telefon 40 26 24 96for en god pris.

 

​Vognmand Brian Nielsen - ​Søndermarken 22 - 7490 Aulum

Tlf: 40 26 24 96 - CVR: 25660366 - briann@mail.dk