Dyretransport

Dyretransport under sikre og ordnede forhold

Har du brug for en kompetent og erfaren dyretransport i Aulum, Herning eller Holstebro, har jeg som vognmand mere end 24 års egenhændig erfaring med at transportere grise og andre kreaturer.

Når jeg transporterer dyr, bliver det naturligvis udført under ordnede og sikre forhold, og jeg kører pænt. Sætter du pris på en kvalitetsbevidst dyretransport, der i øvrigt er autoriseret til transport af levende dyr, er jeg til rådighed for dig.

Hvad angår køretider, er jeg yderst fleksibel og kan udføre transporten, når du har mest brug for det. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.​

Hurtig og effektiv dyretransport

Har du en opgave til mig, kan jeg eksekvere hurtigt og effektivt på den - uden at gå på kompromis med dyrenes sikkerhed, ve og vel.

Jeg har serviceret et væld af tilfredse landmænd gennem årene, som har haft brug for en pålidelig dyretransport, der skulle køre dyr videre til andre steder i landet.

Jeg har erfaring med flere slags kreaturer, så hør endelig ad, hvis du har en særlig transport, så ser vi, om ikke det kan lade sig gøre. Jeg kører med særdeles konkurrencedygtige priser, som er til at betale - du kan trygt overlade dine dyr til mig.

Sikkerhed og kvalitet er noget af det vigtigste for mig, da jeg lever af glade kunder, der kommer igen og igen. Derfor kan du se frem til en sikker og tryg dyretransport.​

​Få et uforpligtende tilbud på transport af dyr

Står du med et projekt, hvor der skal transporteres mange eller blot nogle få dyr, kan jeg være behjælpelig. Hos mig er alle typer opgaver velkomne - store som små. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder samt priser?

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på dyretransport. Jeg kan træffes på telefon 40 26 24 96 eller på e-mail briann@mail.dk.​

 

 

​Vognmand Brian Nielsen - ​Søndermarken 22 - 7490 Aulum

Tlf: 40 26 24 96 - CVR: 25660366 - briann@mail.dk